De ce să alegi serviciile de Kinetoterapie și terapie manuală la Kineto4life

Bună ziua, sunt Igor Cambur, sunt fondatorul centrului de recuperare fizică Kineto4Life. 

Astăzi,  îți propun să discutăm de ce este important să alegi serviciile de Kinetoterapie și terapie manuală? În primul rând, pentru că te vor ajuta să revii la un mod de viață fără durere și fără limite.

Când vine vorba despre sănătate, fiecare din noi este gata de orice numai ca să obțină rezultate bune și cât mai rapide, în urma unui tratament. 

Sănătatea ta contează pentru noi, iar rezultatul ne definește. 

Te întrebi de ce să alegi serviciile Kineto4life? 

Își spun imediat:

  1. În cadrul centrului nostru activează șase kinetoterapeuți, cu studii de licență, master și de doctorat, obținute atât în R. Moldova, cât și peste hotarele țării – în România. Conceptul centrului nostru este că un profesionist nu poate fi bun în toate, de aceea fiecare membru al echipei noastre este specializat în anumite tipuri de probleme.
  2. Kinetoterapeuții noștri sunt specializați în tratamentul afecțiunilor ortopedice, atât pentru copii, cât și pentru maturi (scolioza, hipercifoza, hiperlordoza, spate rotund, picior plat, picior valg etc.), sechelelor posttraumatice și postoperatorii (ruptură de tendon, leziuni ale ligamentului încrucișat anterior, fracuri, proteze de șold sau genunchi etc.), patologiilor coloanei vertebrale (osteohondroza, hernia de disc, spondiloartroza, sciatica, radiculopatii etc). Una din specializările țintă este terapia durerii (durei de cap, umăr, șold, genunchi, cervicalgii, lombalgii etc.). 
  3. În echipa noastră activează doi specialiști acreditați IFOMPT (Federația Internațională a terapeuților manuali în Ortopedie).
  4. Totodată, în centrul nostru vei găsi întotdeauna prețuri accesibile, cele mai avantajoase oferte, reduceri, dar și pachete promoționale pentru toate serviciile.
  5. În plus, în centru nostru vei avea parte de o atmosferă plăcută cu personal prietenos. Specialiști noștri își sunt la dispoziție de luni până sâmbătă pentru a te ajuta să identifici cel mai potrivit program de recuperare de care ai nevoie.

Dacă ai nevoie de ajutor nu ezita să ne contactezi.