Descoperă Terapia Japoneză Yumeiho: O Abordare Holistică la Kineto4Life

Exerciții kinetoterapeutiuce

Terapia Japoneză Yumeiho nu este doar o tehnică de masaj, ci un sistem complex de proceduri manuale menite să îmbunătățească starea generală de sănătate. Dezvoltată și perfecționată de medicul japonez Saionji Masayuki, această formă de terapie îmbină elemente din medicina tradițională chineză și japoneză, oferind o abordare holistică a bunăstării.

Ce Înseamnă Terapia Yumeiho?

Yumeiho este o terapie manuală care cuprinde peste 100 de manevre specifice, aplicate pe întregul corp. Aceste manevre includ:

  • Mobilizare și manipulare osteo-articulare
  • Tehnici de puncto-terapie, similare cu presopunctura și reflexoterapia
  • Procedee speciale de masaj
  • Elemente de stretching și întindere
  • Tehnici de respirație și relaxare

Originea și Evoluția Terapiei Yumeiho

Terapia a fost făcută publică de Saionji Masayuki, un medic japonez care a dedicat două decenii studiului practicilor terapeutice tradiționale orientale. El a sistematizat și perfecționat această tehnică, făcând-o cunoscută la nivel global.

De ce să Alegi Yumeiho la Cabinetul de Kinetoterapie Kineto4Life?

La Kineto4Life, ne mândrim cu abordarea noastră holistică în domeniul kinetoterapiei. Terapia Yumeiho este unul dintre serviciile noastre specializate, oferite de kinetoterapeuți cu experiență în această tehnică unică. Dacă te confrunți cu dureri cronice sau acute, sau pur și simplu îți dorești o îmbunătățire a stării generale de bine, Yumeiho ar putea fi răspunsul pe care îl cauți.

Nu lăsa durerile să te limiteze. Alege să investești în sănătatea ta prin terapia Yumeiho la Kineto4Life.

Cu respect pentru tine și sănătatea ta,
Ștefan Gîscă, kinetoterapeut Kineto4Life.

Dacă ai nevoie de ajutor nu ezita să ne contactezi.