De ce este important să avem o odihnă calitativă?

Trăim într-o perioadă cu un ritm de viață alert și destul de agitat. Dorind să reușim cât mai multe, ne împărțim între într-o carieră de succes, responsabilități de familie, un hobby care să ne aducă satisfacție. Iar toate acesta duc, la un moment dat, la epuizare fizică și emoțională.

Când te doare ceva, indiferent ce și în ce măsură, devine greu să te concentrezi, nu mai ești la fel de productiv în activitatea profesională, dar nici în familie nu te mai poți bucura de timpul petrecut efectiv. Cu sănătatea mentală e la fel. Nimeni nu-și dorește să fie permanent pe nervi, să strige, să fie doar cu gândul de s-ar sfârși ziua mai repede. 

Astfel, una din cheile succesului este odihna. Însă, odihna de calitate. Aceasta presupune, nu pur și simplu o jumătate de oră pierdută în telefon sau cu telecomanda în mână. O odihnă calitativă înseamnă, în primul rând, o recreere psihologică și detașarea de la sarcinile de lucru, dar și o revigorare fizică. Aceste recomandări sunt, în special, pentru persoanele care au un mod de viață sedentar sau serviciu la birou unde petrec multe ore în poziția șezut. 

Cu certitudine, cu un regim al zilei stabil, cu un somn calitativ, cu un regim alimentar echilibrat și cu odihnă calitativă planificată viața prinde culoare, energie și dorință.
Se știe că cea mai bună odihnă este schimbarea activității. 

Kineto4life îți propune soluții inteligente de odihnă calitativă. Fă-ți un program de antrenamente Pilates, ședințe de masaj sau kinetoterapie și rezultatele te vor bucura. O stare de bine atât fizică, cât și psihologică îți este garantată. 

Cu grijă de sănătatea ta, Kineto4life!

Dacă ai nevoie de ajutor nu ezita să ne contactezi.