Gâscă Ștefan - Kinetoterapeut la Kineto4Life

Gîscă Ștefan

Kinetoterapeutul Ștefan Gîscă este un expert în domeniul kinetoterapiei și terapiei manuale, având studii avansate și o bogată experiență, majoritatea obținută în afara granițelor. Este unul dintre cei mai apreciați specialiști de la Kineto4Life, cabinetul nostru de kinetoterapie.

În 2017, Ștefan a finalizat cu succes cursurile Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, având specializarea „Kinetoterapie și Motricitate Specială”. Pasiunea lui pentru kinetoterapie l-a determinat să continue studiile, obținând masterul în „Kinetoterapia în traumatologia sportivă” în 2019.

Tot în 2019, kinetoterapeutul nostru a obținut gradul I și II în terapia tradițională japoneză „Yumeiho”, certificare recunoscută la nivel internațional.

Urmând o traiectorie ascendenta în domeniul terapiei manuale, Ștefan a completat două ani de cursuri de formare profesională în „Terapie manuală ortopedică”, acreditate de Federația Internațională a Kinetoterapeuților. Experiența practică se reflectă în ani de kinetoterapie oferită pacienților din spitale și clinici de recuperare din România.

Ștefan, kinetoterapeut la Kineto4Life, este dedicat dezvoltării continue și participă regulat la cursuri de perfecționare și conferințe, atât la nivel național, cât și internațional. Specialitatea sa se axează pe diagnosticarea și tratamentul problemelor musculo-scheletale.

Dacă ești în căutarea unui cabinet de kinetoterapie de top, Kineto4Life este locul unde vei întâlni profesioniști precum Ștefan.

Dacă te confrunți cu probleme musculo-scheletale și ai nevoie de un kinetoterapeut, contactează-ne la 0069 901188 sau vizitează kineto4life.md.

La Kineto4Life, avem grijă de sănătatea ta cu cel mai mare profesionalism!