Gîscă Ștefan

Ștefan Gîscă este specializat în kinetoterapie și terapie manuală, cu studii și experiență obținute în afara țării.

În 2017, colegul nostru a absolvit Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, specializarea „Kinetoterapie și Motricitate Specială”. Ștefan și-a continuat studiile la aceeași Universitate, unde a urmat programul de master „Kinetoterapia în traumatologia sportivă”, pe care l-a absolvit cu succes în 2019.

Tot în același an, obține gradul I și II în terapia tradițională japoneză „Yumeiho”, fiind certificat de Societatea Română de Yumeiho și Institutul internațional de medicină preventivă practică din Japonia.

Din dorința de a deveni mai bun, urmează timp de doi ani cursuri de formare profesională, cu specializare în „Terapie manuală ortopedică”, acreditate de Federația Internațională a Kinetoterapeuților cu competențe în Terapie Manuală Ortopedică.
Ștefan a practicat timp de mai mulți ani kinetoterapia în spitale și clinici de recuperare din România, acumulând o vastă experiență.

Nu încetează să investească în dezvoltarea profesională și participă frecvent la cursuri de perfecționare, conferințe naționale și internaționale.

În centrul nostru, Ștefan este specializat pe diagnosticarea și tratamentul problemelor musculo-scheletale(dureri de spate, dureri de cap, pobleme posttraumatice, postchirurgicale).

Vino și tu să îl cunoști!

La Kineto4life găsești cei mai calificați și profesioniști kinetoterapeuți.

Dacă ai nevoie de ajutor nu ezita să ne contactezi 0069 901188 sau www.kineto4life.md

Noi suntem aici ca să avem grijă de sănătatea ta!