Victor Martin - Kinetoterapeut la Kineto4Life

Victor
Martin

La Kineto4Life, suntem mândri să anunțăm că am adăugat un nou specialist de top în Kinetoterapie la echipa noastră.

Îl prezentăm cu plăcere pe Victor Martin, un expert recunoscut în domeniul Kinetoterapiei. Victor a demarat formarea sa academică în 2014 la Universitatea Rusă Socială de Stat, având ca specializare educația fizică pentru persoane cu dizabilități. În 2018 a finalizat cu succes această etapă a studiilor sale. Pasiunea pentru Kinetoterapie l-a determinat să-și continue formarea academică în România, la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, specializându-se în kinetoterapie aplicată în traumatologia sportivă.

De-a lungul carierei sale, Victor a acumulat o experiență vastă în Kinetoterapie, lucrând în diverse clinici de stat și private, atât în România, cât și internațional. A efectuat stagii de practică în spitale din Rusia, România și Germania, precum și în cabinete private.

Empatia și dorința sa de a ajuta sunt doar câteva dintre calitățile care îl fac pe Victor un membru valoros al echipei Kineto4Life. În timp ce studia în Iași, a oferit voluntar servicii de Kinetoterapie la cabinetul “TOPKINETO”, dobândind experiență prețioasă în lucrul cu pacienți care se confruntă cu diverse afecțiuni ale coloanei vertebrale sau care necesită recuperare post-traumatică.

Recent, Victor a devenit parte din echipa de specialiști Kineto4Life și se va concentra pe tratamentele pentru afecțiunile coloanei vertebrale și recuperarea post-traumatică.

Dacă doriți să beneficiați de serviciile noastre de Kinetoterapie, nu ezitați să vă programați o vizită la Kineto4Life. Credem că veți găsi profesionalismul și experiența lui Victor ca fiind resurse de neînlocuit pentru recuperarea și îmbunătățirea stării dumneavoastră de sănătate.