Victor
Martin

Kineto4Life continuă să-i aducă în echipă pe cei mai buni specialiști în domeniu.

Vi-l prezentăm pe noul nostru coleg, Victor Martin, specialist în Kinetoterapie. Victor și-a început formarea profesională în anul 2014 la Universitatea Rusă Socială de Stat din Rusia, la facultatea de Educație Fizică și Sport, specialitatea Educația fizică pentru persoane cu dizabilități. În 2018 a absolvit cu succes studiile de licență, însă, în 2019 a decis să-și continue studiile în România, la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, facultatea de Educație fizică și sport. De această dată, însă, profilul studiilor a fost:”Kinetoterapie în traumatologia sportivă”.

Cât privește cariera profesională, Victor a obținut experiență importantă practicând kinetoterapia în mai multe clinici de stat, dar și private, atât în țară, cât și peste hotare. În perioada studiilor a făcut mai multe stagii de practică la diverse spitale din Rusia, România, Germania, dar și în cabinete private.

Ne mândrim cu noul nostru coleg, inclusiv pentru calitățile sale de empatie și dorința de implicare. În timp ce studia la Iași, timp de doi ani, a activat ca voluntar în cabinetul privat ”TOPKINETO” unde a reușit să aplice în practică cunoștințele teoretice, obținând experiență importantă în domeniul Kinetoterapiei. În această perioadă a reușit să lucreze cu pacienți care aveau diverse probleme la nivelul coloanei vertebrale, pacienți post traumatici.

De curând, Victor este noul nostru coleg, și, de acum înainte, va face echipă comună cu specialiștii Centrului de Recuperare Medicală – Kineto4Life. În centrul nostru, Victor va fi specializat pe tratamentul afecțiunilor coloanei vertebrale și posttraumatice.

Credem că ai toate motivele ca să profiți de capacitățile profesionale ale noului nostru coleg, de aceea nu ezita să-ți faci o programare chiar acum.

Certificate