Spînu
Constantin

Este un tânăr specialist, dar care s-a evidențiat în Centrul nostru prin seriozitate, devotament și perseverență. Este ferm convins că nu există probleme fără soluții.

Constantin este absolvent al Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău, România, specialitatea „Kinetoterapia și Motricitatea specială”. În 2021 a absolvit masterul la Universitatea„Alexandru Ioan Cuza” din Iași, România, specialitatea „Kinetoterapia în traumatologia sportivă”.

Chiar dacă este încă la început de carieră, Constantin a demonstrat că este un bun profesionist în domeniul Kinetoterapiei și-a pus în practică capacitățile profesionale. Colegul nostru a practicat Kinetoterapia în clinici importante din România, dar și din Republica Moldova, acumulând o vastă experiență pe care o va aplica în Clinica noastră.

Pentru că este curios și ambițios, Constantin frecventează cu regularitate cursuri de perfecționare în domeniu și tinde să fie la curent cu ultimele tendințe în Kinetoterapie. Fiind pasionat de sport, știe ce înseamnă o traumă sportivă, iar din acest motiv reabilitarea pacienților cu traume sportive este prioritatea sa și mereu este gata să-i ajute. Specializarea lui Constantin este:

  • sănătatea spatelui prin terapia punctelor trigger;
  • tehnici de distorsiune fascială;
  • tehnici de relaxare musculară;
  • exercițiile fizice terapeutice.

Certificate