Spînu Constantin - Kinetoterapeut la Kineto4Life

Spînu
Constantin

Constantin este un tânăr specialist în domeniul Kinetoterapiei, dar deja se distinge în cadrul cabinetului nostru de Kinetoterapie, Kineto4Life, prin seriozitate, devotament și perseverență. El este absolvent al Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău, specializat în „Kinetoterapia și Motricitatea specială”, și a finalizat masterul la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, cu focus pe „Kinetoterapia în traumatologia sportivă”.

Chiar dacă este la început de carieră, Constantin a dovedit un nivel înalt de profesionalism în domeniul Kinetoterapiei. A acumulat experiență valoroasă practicând în clinici de renume din România și Republica Moldova. Acest bagaj de cunoștințe și abilități îl va pune în aplicare la Kineto4Life, cabinetul nostru de Kinetoterapie.

Fiind un individ curios și ambițios, Constantin își îmbogățește constant cunoștințele prin cursuri de perfecționare și este la curent cu ultimele tendințe în Kinetoterapie. Pasiunea lui pentru sport îl face un expert în reabilitarea pacienților cu traume sportive. Printre specializările lui Constantin se numără:

  • Terapia punctelor trigger pentru sănătatea spatelui
  • Tehnici de distorsiune fascială
  • Tehnici de relaxare musculară
  • Exerciții fizice terapeutice

Certificate