Natalia Nani - Kinetoterapeut la Kineto4Life

Natalia Nani

Natalia, Instructoare Pilates Cu Experiență la Kineto4Life

Natalia nu este doar licențiată în psihologie și nutriționistă; ea este și instructoare Pilates cu patru ani de experiență, acum devenind parte a echipei noastre de la cabinetul de Kinetoterapie Kineto4Life.

Am selectat-o pe Natalia pentru abilitățile ei remarcabile și pasiunea ei continuă de a se dezvolta ca o specialistă în domeniul său. Este o instructoare Pilates calificată, ambițioasă, exigentă, dar și extrem de comunicativă și grijulie.

Îi plac provocările, de aceea s-a alăturat Kineto4Life, un cabinet de Kinetoterapie dedicat excelenței. Fiecare din ședințele Pilates conduse de ea sunt adaptate nevoilor specifice ale clientului. Cu experiența sa în nutriție, Natalia poate să vă ajute să ajustați nu doar antrenamentele, dar și regimul alimentar în funcție de obiectivele dumneavoastră.

Dacă alegeți să participați la ședințele Pilates la Kineto4Life, vă garantăm că rezultatele vor fi nu doar remarcabile, dar și durabile, ducând la o îmbunătățire a posturii și stării generale de bine.

Pentru a beneficia de serviciile oferite de Natalia, cea mai nouă instructoare Pilates la Kineto4Life, vă invităm să vă programați o sesiune apelând numărul de telefon 0699 01 188.

Te așteptăm la cabinetul nostru de Kinetoterapie pentru a experimenta ședințe Pilates de top!

Certificate