Manukovskaia Tatiana - Kinetoterapeut la Kineto4Life

Manukovskaia Tatiana

Tatiana Manukovskaia, kinetoterapeut pilates cu certificare internațională de la prestigioasa școală Lolita`s LegacyTM, face parte din echipa Kineto4Life.

Având o experiență vastă ca antrenoare de Fitness și Pilates, Tatiana s-a impus ca o referință în domeniul kinetoterapiei. Cariera sa a debutat în 2014 la clubul AquaTerra din Chișinău. Pe parcursul a 8 ani, aceasta a oferit sesiuni de antrenament individuale și de grup în calitate de antrenoare de Fitness.

În 2016, ea a extins orizonturile sale către pilates, participând la cursuri de perfecționare atât în R. Moldova, cât și internațional. Printre specializările sale se numără:

  • Pilates pentru perioadele pre și post-natale;
  • Corectarea posturii cu metoda Pilates;
  • Pilates nivelul 1,2,3 matwork;
  • Tehnici de lucru cu echipament mic precum pilatesball, roll, fitball, și altele;
  • Exerciții specializate pentru diverse părți ale corpului și pentru sănătatea coloanei vertebrale.

În 2020, Tatiana a atins un punct culminant în cariera sa, absolvind școala internațională Lolita`s LegacyTM la Kiev, Ucraina. De atunci, pasiunea ei pentru pilates s-a transformat în vocație. Cu o ambiție nesfârșită, în prezent, Tatiana este studentă la Universitatea de Stat de Educație fizică și sport, facultatea de Kinetoterapie din R. Moldova.

Descoperă competența și profesionalismul Tatianei în cadrul cabinetului de kinetoterapie Kineto4Life. Programează-ți un antrenament la numărul de telefon 069 901188.