Natalia Nani - Kinetoterapeut la Kineto4Life

Eugenia Groza

Groza Eugenia – instructor de pilates, pasionat de reabilitare fizică și îmbunătățirea calității vieții prin metoda pilates.

Eugeniei și-a dobândit cunoștințele la Universitatea T.G. Shevchenko, unde a absolvit cu succes Facultatea de Reabilitare Fizică. Această educație a servit ca fundament pentru implicarea ei în lumea pilatesului.

Este un instructor de pilates cu o experiență extinsă, a urmat cursurile școlii MK Pilates și a terminat cu succes cursurile de pilates pe utilaj specializat de studio – aceasta garantează un nivel înalt de profesionalism. Școala Polestar Pilates a adăugat adâncime cunoștințelor ei și pasiunii pentru perfecționarea abilităților.

Ceea ce o deosebește pe antrenoarea noastră este pasiunea ei pentru pilates. Pentru Eugenia, acesta nu este doar un loc de muncă, ci și o adevărată pasiune de a ajuta oamenii în recupere, în îmbunătățirea posturei și să atingă o stare fizică mai bună. Entuziasmul ei este contagios, iar fiecare ședință cu ea devine o călătorie fascinantă către sănătate și armonie.

Eugenia își propune să împărtășească cunoștințele și experiența ei pentru a vă ajuta să vă găsiți puterea, flexibilitatea și armonia interioară prin practici unice de pilates. Alăturați-vă specialistului nostru în această călătorie captivantă către îmbunătățirea capacităților voastre fizice!