Natalia Nani - Kinetoterapeut la Kineto4Life

Dumitrița Florea

Florea Dumitrița este o profesionistă desăvârșită in domeniul kinetoterapie, cu o carieră dedicată dezvoltării copiilor. Absolventă a Universității de Stat de Educatie Fizică si Sport, specializarea Kinetoterapie si Terapie Ocupațională, Dumitrița și-a consolidat expertiza într-un domeniu esential pentru bunăstarea si evoluția micuților.

Dumitrița continuă sa-și îmbogățească cunoștințele prin programul de Masterat la Universitate de Stat de Medicină si Farmacie “Nicolae Testemitanu”, axându-se pe Nutritie Umană. În paralel, urmărește cu determinare și Licența la Universitatea Alexandru loan Cuza din lași, specializarea “Kinetoterapie si Motricitate Specială”, dovedindu-și pasiunea si angajamentul față de dezvoltarea continuă.

Kinetoterapeut pediatric cu o inima dedicată, Dumitrita isi desfășoare activitatea cu bucurie si empatie, demonstrând o abilitate deosebită în interacțiunea cu cei mici.

Deschisă la activități sportive si susținând un stil de viață sănătos, Dumitrița inspiră prin propriul exemplu și încurajează copii să adopte obiceiuri benefice pentru sanătatea lor.

Personalitatea sa amabilă, sârguincioasă și ambițioasă contribuie la crearea unui mediu pozitiv, în care fiecare copil se simte înțeles și încurajat să atingă potențialul maxim. Cu scopuri bine definite, Dumitrița urmărește creșterea profesională continuă si aspiră să aducă contribuții semnificative în evoluția copiilor cu care interacționează.