Diana Cambur - Kinetoterapeut la Kineto4Life

Diana Cambur

Kineto4Life este mândru să vă prezinte pe Diana Cojocari-Cambur, kinetoterapeut cu o specializare impresionantă în pilates. Cu titluri de maestru al sportului în gimnastica artistică și campioană națională și internațională, Diana combină expertiza în kinetoterapie cu pasiunea pentru pilates. Este doctor în științe pedagogice, magistru în „Educație Fizică și Sport” și absolventă a prestigioasei școli internaționale Pilates Lolita`s LegacyTM.

Cariera sa în kinetoterapie a început la Institutului de Neurologie și Neurochirurgie (INN) din Chișinău. Cu o experiență de peste 8 ani în domeniu, Diana a adus valoare și în cadrul clinicii de recuperare medicală „Neokinetica” ca kinetoterapeut principal. Dar pasiunea ei autentică pentru pilates a crescut, culminând cu absolvirea școlii Lolita`s LegacyTM în 2020.

Astăzi, Diana îmbogățește echipa Kineto4Life, un cabinet de kinetoterapie de top din Chișinău, oferind antrenamente pilates de calitate. Cu șapte ani de practică pilates, atât în ședințe individuale, cât și în grup, Diana s-a stabilit ca unul dintre cei mai căutați instructori de pilates din R. Moldova. Avantajul ei distinctiv? Combinarea cunoștințelor de kinetoterapie cu sesiunile de pilates, adaptându-le pentru diferite probleme de sănătate.

Pe lângă toate acestea, Diana continuă să investească în dezvoltarea sa profesională, participând la conferințe atât naționale, cât și internaționale.

Dacă sunteți în căutarea unui kinetoterapeut specializat în pilates, Diana reprezintă combinatia ideală dintre profesionalism și pasiune. Programează-ți o ședință de pilates la Kineto4Life și descoperă diferența.

Pentru programări și informații, vă rugăm să ne contactați la 069901188.