Diana Cambur

V-o prezentăm pe colega noastră, Diana Cojocari-Cambur, maestru al sportului în gimnastica artistică și multiplă campioană națională și internațională. Diana este doctor în științe pedagogice, magistru în „Educație Fizică și Sport” și „Kinetoterapie la domiciliu”, Kinetoterapeut de categorie superioară și absolventă a școlii internaționale Pilates Lolita`s LegacyTM.

Diana are o experiență vastă în domeniul Kinetoterapiei și Pilates. Cariera sa a început în cadrul Institutului de Neurologie și Neurochirurgie (INN) din Chișinău, unde timp de 8 ani a fost kinetoterapeut în secția „Neurorecuperare”, iar începând cu anul 2014, Diana a activat în cadrul clinicii de recuperare medicală „Neokinetica” , în calitate de kinetoterapeut principal.

Pe parcursul carierei sale, Diana a fost pasionată de Pilates, reușind să obțină cunoștințe și experiență, după ce a frecventat și urmat cursuri specializate în mai multe școli internaționale. În 2020, a absolvit școala internațională Lolita`s LegacyTM, iar de atunci pasiunea sa a devenit vocație.

În prezent, Diana s-a alăturat echipei centrului de recuperare fizică, Kineto4life din orașul Chișinău și activează în calitate de instructoare Pilates. Diana practică Pilates de șapte ani și a condus atât ședințe individuale, cât și în grup și este unul dintre cei mai competenți și profesioniști antrenori de Pilates din R. Moldova. Ea practică și desfășoară antrenamente Pilates, atât pe utilaj, cât și pe covor/saltea. Totodată, datorită cunoștințelor și experienței în Kinetoterapie, ea lucrează, inclusiv cu pacienți care acuză diferite probleme de sănătate, precum: dereglări de postură, dureri de spate, sechele postnatale etc.

Nu o să fim deloc modești dacă o să afirmăm că ne mândrim cu colega noastră pentru calitățile profesionale pe care le posedă. Pe lângă experiența profesională, Diana deține premii valoroase și titluri onorifice. Nu încetează să investească în dezvoltarea profesională și participă frecvent la conferințe naționale și internaționale.

Dacă ar fi să o caracterizăm pe colega noastră, cu siguranță, i-am atribui 5 de P: perseverentă, perfecționistă, profesionistă, puternică și punctuală.

Programează o ședință Pilates la Kineto4life și convinge-te și tu de profesionalismul colegei noastre. Noi știm sigur că nu vei avea nimic de pierdut!

Pentru programări și informații sunați 069901188.