Cambur Igor - Kinetoterapeut la Kineto4Life

Cambur
Igor

Kinetoterapeutul Igor Cambur este un exemplu de profesionalism și dedicare în domeniul kinetoterapiei. Cu o abordare unică în cabinetul de kinetoterapie, el crede ferm că nu există cazuri prea complicate. Cu proceduri regulate de kinetoterapie, Igor este convins că orice problemă poate fi abordată și rezolvată cu perseverență, credință și motivație.

În 2016, Igor Cambur a absolvit Universitatea de Stat de Educație fizică și Sport, specializându-se în kinetoterapie la Facultatea „Cultura fizică de recuperare”. Dorința sa de a aprofunda acest domeniu l-a determinat să urmeze un master în „Kinesiologia aplicată și terapie manuală” la USEFS, pe care l-a finalizat în 2018.

Alegând să-și extindă cunoștințele, kinetoterapeutul a continuat studiile în România, unde în 2019 a absolvit specializarea ”Kinetoterapia în traumatologia sportivă” la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Astfel, în același an, a devenit primul specialist din Republica Moldova în Terapie Manuală Ortopedică, acreditat de Federația Internațională a terapeuților manuali în Ortopedie.

La Kineto4Life, Igor se concentrează pe diagnosticarea și tratamentul aparatului locomotor, patologiile și dereglările coloanei vertebrale, precum și recuperarea post-traumatică și postoperatorie. Totodată, este un participant activ la numeroase conferințe de kinetoterapie, atât naționale cât și internaționale, și cursuri de perfecționare continuă. Cu o natură calmă și abordare caldă, este pasionat de munca sa în kinetoterapie, crezând că prin muncă constantă și motivație, se poate obține orice rezultat dorit.

Certificate