Cambur
Igor

Specialist pentru care nu există cazuri complicate. Este sigur că prin profesionalism, proceduri regulate, perseverență, credință și motivație orice problemă poate fi rezolvată.
În 2016, a absolvit Universitatea de Stat de Educație fizică și Sport, Facultatea „Cultura fizică de recuperare”, specialitatea kinetoterapie. Ulterior, a decis că vrea să devină Magistru în „Kinesiologia aplicată și terapie manuală” la USEFS, astfel, în 2018, a absolvit cu succes și această facultate.

Provocarea și dorința de a deveni mai bun în ceea ce face nu s-a oprit aici, astfel kinetoterapeutul Igor Cambur își continuă studiile de masterat în România, iar în 2019 absolvește Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, specialitatea ”Kinetoterapia în traumatologia sportivă”.

În același an, devine primul specialist în Terapia Manuală Ortopedică din Republica Moldova, acreditat de Federația Internațională a terapeuților manuali în Ortopedie.

În centrul nostru, Igor este specializat pe diagnosticarea și tratamentul aparatului locomotor, patologiilor și dereglărilor coloanei vertebrale, recuperarea post-traumatică și postoperatorie.

Trebuie să menționăm că Igor Cambur, participă continuu la numeroase conferințe naționale și internaționale, cursuri de perfecționare continuă. Este un specialist incredibil de calm şi cald care se dedică cu drag lucrului care îl face. Este încrezut că prin muncă regulată, perseverență, credință și motivație se obține rezultatul dorit.

Certificate