Daniela Cîrlig

V-o prezentăm pe noua noastră colegă, Daniela Cîrlig maestru al sportului în gimnastica artistică.

Daniela este o tânără specialistă în Kinetoterapie pediatrică, ambițioasă și dornică să-și dezvolte continuu capacitățile profesionale. Are 4 ani de experiență în Kinetoterapie pediatrică, perioadă în care a ajutat zeci de copii să se recupereze după diferite traume. 

În 2019, a absolvit Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport, facultatea „Cultură Fizică de Recuperare” din R. Moldova, specialitatea „Kinetoterapie”. După absolvire, Daniela a ales să-și continue studiile de master la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza din Iași” din România.

Astfel, în 2021 a absolvit cu succes specialitatea „Kinetoterapia în traumatologia sportivă”, devenind master în acest domeniu. Pe parcursul acestor ani de studii, Daniela a participat la diferite cursuri de perfecționare profesională și conferințe naționale și internaționale.

Noua noastră colegă are o experiența bogată în domeniul kinetoterapiei, la fel, ca colegii din echipa Kineto4life. Și-a început cariera profesională în cadrul Clinicii de recuperare medicală „Neokinetica” din Chișinău, unde a activat începând din 2016 în calitate de kinetoterapeut pediatric. 

Cum am mai menționat, colega noastră a ales sa fie kinetoterapeutul copiilor fiindcă iubește nespus domeniul și pentru că vrea să descopere mica lor lume și credem noi că o reprezintă.

Daniela spune că a ales Kinetoterapia pediatrică pentru că anume copiii ne demonstrează că viața este ca un scrânciob care ne ridică spre cer ca să vedem cât sunt de frumoase stelele și ne coboară pe pământ ca să simțim siguranța.

Ne mândrim cu noua noastră colegă pentru că este perseverentă, nu se teme de cazuri complicate și știe să abordeze foarte profesionist fiecare caz individual.

Vino și tu să o cunoști!

La Kineto4life găsești cei mai calificați și profesioniști kinetoterapeuți.